ALTINDAĞ'DA ESNAFA BÜYÜK MÜJDE

Altındağ’da Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Asım Balcı “Üretimin ve Ticaretin olduğu alanlarda esnafımızın yanında olacağız. Esnafın huzuru, refahı, mutluluğu işlerinin yolunda gitmesi bizim için çok önemli. Öncelikle şunu ifade edeyim ki esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf, istikrarlı bir ekonomi ve siyasi ortam olmasını ister. Biz bu bilinçle esnafımızın Ülke ekonomisi ve huzuru için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Hepsine helalinden, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.” Dedi.

16 Mart 2019 Cumartesi 11:12
ALTINDAĞ'DA ESNAFA BÜYÜK MÜJDE

Sık sık Esnaf ziyaretleri yaparak onlarla bir araya gelen Asım Balcı, Esnafın sorunlarını ve beklentilerini birinci ağızdan dinleyerek, tespitler yaptıklarını, yapacakları çalışmalarla bu taleplere karşılık vereceklerini ifade etti. Altındağ bölgesinde faaliyetlerini sürdüren esnaf kardeşlerimiz hiç merak etmesinler diyen Balcı, “Elimizde esnafımızla ilgili öncelikler listesi hazır. Altındağlıların teveccühü ile göreve geldiğimiz andan itibaren çalışmalara başlayacağız” dedi.

Asım Balcı, “esnafımız müsterih olsun, işlerimizi onlarla da istişare ile yapacağız. Hedefimiz Altındağ’da esnafın da kazanacağı bir ortam oluşturmak” Dedi.

ULAŞIM SORUNUNU RAYLI SİSTEMLE ÇÖZECEĞİZ

Asım Balcı, ”Çabalarımız sonucu havaalanı metrosu Altındağ’dan da geçecek” diyerek müjde verdi. Balcı, “En başta ulaşım sorununu çözmek için çalışacağız. Raylı sistemle bu sorunu çözüyoruz. Dışkapı, Aydınlıkevler, Siteler ve oradan da Karapürçek’e ulaşacak yeni bir sistem olacak.  Bu sorun çözüldüğü zaman vatandaşlarımız daha rahat Sitelere gelip rahatça alışveriş yapabilecekler” dedi.

“FİZİKİ İMKÂNLAR GELİŞTİRİLECEK”

Cumhur İttifakı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı katıldığı radyolar ortak yayınında esnaftan gelen talepleri değerlendirdi. Balcı, “Zaman zaman farklı yorumlar yapıp söylediklerimizi başka taraflara çekmeye çalışanlar var. Esnafımız hiç merak etmesin onların istemediği bir uygulamamız olmayacak” diyerek Altındağ esnafını rahatlatan açıklamalarda bulundu

Asım Balcı’nın esnafla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle,

“Siteler bölgesini nefes alır hale getirmek istiyoruz. Daha geniş sokaklar, otoparklar ve sosyal donatı alanları, parklar ve kafelerle yaşanabilir ve ferah bir ortamda üretim ve alışveriş olanağı Siteler esnafımızın talepleri arasında. Bize adaylık tevdi edildiği andan itibaren ekibimizle Altındağ’ımızda çalışmalara başladık. Sitelerimize defalarca geldik. Görüşmeler gerçekleştirdik. Sorunları biliyoruz. Çözümleri de Büyükşehir Belediyemizle birlikte oluşturuyoruz.”

“ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ, ONA GÖRE DE ADIM ATACAĞIZ”

Otopark, aydınlatma, sokak ve cadde düzenlemeleri ile Siteler esnafımız rahat bir nefes alacak diyen Balcı, Burada şunu özellikle söylemek istiyorum ki bu hizmetlerimizi projelerimizi ve söylediklerimizi başka türlü yorumlayanlar da olmuş. Kimse başka türlü yorumlamasın söylediklerimiz çok net. Bizim düşüncemiz esnafımızla konuşup çözümler üretmek. Esnafımıza külfet getirmeden, alternatifler sunarak çözmeye çalışacağız.”

“MEVCUT SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA ESNAFIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Asım Balcı, benzer sorunlar Çankırı Caddesi ve Rüzgarlı esnafımız içinde geçerli. Orada bulunan esnaflarımızla da görüştük, onlarında mütevazı talepleri var. Ankara Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde tüm bu sorunların üstesinden geleceğiz dedi. Balcı, Otopark gibi, bölgede bulunan depoların uygun ortamlara taşınması gibi talepler var, hepsini not alıyoruz. Esnafımızla yapacağımız toplantılarla Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz” İfadelerini kullandı.

“ESNAFIMIZIN DA VERECEĞİ DESTEKLE TEK YÜREK OLACAĞIZ.”

“Esnafımız bize güveniyor, biz de esnafımız güveniyor ve biz de her zaman onların yanlarındayız. Esnafımızın da vereceği destekle tek yürek olacağız. Altındağ’a hizmet edeceğiz. Ulus bölgesinde Samanpazarı, Anafartalar, Çıkrıkçılar Yokuşu, Suluhan çarşısı gibi ne tarafa baksanız ayrı bir çarşı ve ayrı bir ticaret potansiyeli var diyen Asım Balcı şunları kaydetti,

“Kale’nin eteklerinde konumlanmış çarşılar ve pazarlar birçok zanaat ustasına ve birçok iş sahasına ev sahipliği yapıyor. Buraları Büyükşehir belediyemizle bir bütün olarak ele alıp yeniden canlandırılmasını sağlayacağız. Buraların ticaret ve turizme kazandırılması için çalışmalar yapacağız. Altındağ’da Kültür Turizm Hareketliliği ciddi oranda artacak. Kültür Yolu Projesi ile de Altındağ’ımızda hem ticarette hem turizmde bir büyüme ve gelişme olacak.”

Anahtar Kelimeler:
Asım Balcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.