Altındağ'da Her Nokta İlaçlanıyor!

Altındağlı vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi, ilçede sivrisinek ve çeşitli haşerelere karşı yoğun bir ilaçlama çalışması başlattı.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 09:55
Altındağ'da Her Nokta İlaçlanıyor!

Her mahallede haftada en az 2 kez ilaçlama yapan Altındağ Belediyesi ekipleri, insan sağlığına zararlı madde içermeyen, ancak böcekler ve haşereler üzerinde üst düzeyde etkili ULV (Ultra Low Volume) sistemi kullanıyor.  Altındağ’ın cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarından sonra vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekiplerin çöp bırakma alanları, park ve boş arsalarda yaptığı titiz çalışma vatandaşların beğenisini topladı.

-ŞİKAYETLER DİKKATE ALINIYOR

Binaların bodrum katlarında ve bahçelerde durağan halde bekleyen su birikintilerinin haşere sayısını arttırdığını ifade eden ekipler,  karasinek ve sivrisineklerle etkin mücadele edilebilmesi için vatandaşların 0312 5070110 numaralı telefonu arayarak su birikintilerini bildirebileceklerini belirtti. Sosyal medya ve Altın Masa üzerinden gelen şikâyetleri de dikkate alan ekipler; 06.00 -12.00 ile 16.00 - 22.00 saatleri arasında ilaçlama çalışmalarını yürütüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.