Altındağ’da bilet kardeşliği

Kültürün ve sanatın başkenti Altındağ’da müzeler arası bilet kardeşliği kampanyası başladı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 13:36
Altındağ’da bilet kardeşliği

Kampanya kapsamında Altındağ’da bulunan 5 müzenin işbirliğiyle, müzeleri ziyaret eden misafirlere, bilet fiyatlarında indirim yapılacak. Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Altınköy Açık Hava Müzesi, Gökyay Vakfı Satranç Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nin dahil olduğu “Müzeler Seni Çağırıyor” kampanyası, yıl sonuna kadar devam edecek.

Daha önce 2 müze arasında başlayan işbirliği, daha sonra diğer müzelerin de katılımıyla 5 müze arasında gerçekleştirilmeye başlandı. Kampanya kapsamında, müzelerden birini ücret ödeyerek ziyaret eden bir kişi, diğer 4 müzeye tam bilet değil, indirimli bilet ücreti ödeyerek giriş yapabilecek. Bu kampanya ile tamamı Altındağ’da bulunan müzelerin ziyaretçi sayısının artırılması ve müzelerin daha fazla ilgi çekmesi hedefleniyor.

Dikkat! Müzeler Pazartesi günleri kapalı…

Müzeleri ziyaret etmek ve kampanyadan faydalanmak isteyen ziyaretçilere çok önemli hatırlatma… Kampanya kapsamında yer alan 5 müzenin tamamı Pazartesi günleri kapalı…  Sırasıyla müzelerin açılış ve kapanış saatleri şöyle:

  • Ulucanlar Cezaevi Müzesi: Pazartesi günleri kapalı… Diğer günler 10:00 – 17: 00 saatleri arası ziyaret edilebilir.
  • Altınköy Açık Hava Müzesi:  Pazartesi günleri kapalı… Diğer günler 10:00 – 19:00 saatleri arası ziyaret edilebilir.
  • Gökyay Vakfı Satranç Müzesi:  Pazartesi günleri kapalı… Diğer günler 10:00-12:30 ve 13:30 – 18:00 saatleri arası ziyaret edilebilir.
  • Rahmi M. Koç Müzesi: Pazartesi günleri kapalı… Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10:00 – 19:00 saatleri arası ziyaret edilebilir.
  • Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi: Pazartesi günleri kapalı… Diğer günler 10:00-18:00 saatleri arası ziyaret edilebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.