Arabaşı Şöleni Yenimahalle’de yapıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği’nin Arabaşı Şöleni’ne ev sahipliği yaptı.

08 Ocak 2019 Salı 11:28
Arabaşı Şöleni Yenimahalle’de yapıldı

Yozgatlıları yalnız bırakmayan Başkan Yaşar, vatandaşlarla Arabaşı yuttu.

Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda düzenlenen Arabaşı Şöleni’ne Yaşar’ın yanı sıra; CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ramazan İleri, Yozgatlı Federasyon Başkanları ile çok sayıda hemşeri katıldı.

En büyük gücümüz birliğimiz

Yenifakılı’nın resimlerle tanıtıldığı sergiyi de gezen Yaşar, “En büyük gücümüz milli birlik ve beraberliğimiz. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden, saygı ve hoşgörü çerçevesinde huzur içinde yaşarsak bugün Ortadoğu’da, komşularımızda yaşanan acıları yaşamayız. Yenimahalle’de tesis ettiğimiz huzur ve barışın kaynağı da bu anlayış. Hepimiz bu ülkenin birinci sınıf, eşit yurttaşlarıyız anlayışı ile Yenimahalle’yi yönettik “diye konuştu.

Yozgatlılara Yozgat Evi müjdesi

Hemşeri derneklerinin toplumsal dayanışma acısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Yaşar, “Anadolu’nun her yerinden gelip Başkent Ankara’yı yurt belleyen herkesin doğdukları toprakların kültürünü, gelenek ve göreneklerini unutmadan, doydukları topraklara sahip çıkması gerekir. Bu nedenle hemşeri dernekleri iyi günde kötü günde dayanışmak için, öz kültürünü kaybetmemek için çok önemlidir. Bu nedenle hemşeri derneklerini çök önemsiyorum. Yenimahalle’de de çok sayıda Yozgatlı hemşerimin yaşadığını biliyorum. Önümüzdeki dönem Yozgat kültürünün yaşatılacağı bir Yozgat Evi yaparak sizlerin kullanımına açmayı hedefliyorum” dedi.

Yozgatlılardan Yaşar’a teşekkür

Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ramazan İleri, Başkan Yaşar’a desteği için teşekkür ederek, “Başkanımız Fethi Yaşar kapılarını bize her zaman açık tutmuştur, bize destek olmuştur. Yozgatlılar olarak biz kendisinden razıyız Allah da ondan razı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.