Asım Balcı'dan engellilere şefkat eli

Altındağ AK Parti Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Asım Balcı, günübirlik engelli bakım merkezi ile bir ilke imza atacak. Merkez, engellilere kendilerini geliştirme imkanı sağlarken aileler de günlük işlerini yapabilme fırsatı bulacak.

21 Şubat 2019 Perşembe 12:25
Asım Balcı'dan engellilere şefkat eli

Altındağ yeni dönemde engelleri kaldırmaya hazırlanıyor. AK Parti Belediye Başkan adayı Doçent Dr. Asım Balcı , projeleri içinde engellilere özel bir bölüm ayırdı. Bu çerçevede, Türkiye'de bir ilk olan Günübirlik Engelli Bakım Merkezi hayata geçirilecek.

Bu merkez, engelliler için güvenli, ihtiyaç duydukları medikal malzemelerle donatılacak. Uzmanlar eşliğinde aktiviteler yapabilecek olan engelliler hem iyi vakit geçirecek hem kendini geliştirebilecek. Engellilerin sosyal destek hizmeti alacakları bu merkez alanında bir ilk olacak. 

AİLELER KENDİLERİNE ZAMAN AYIRABİLECEK
Engelli yakınlarının güvenli bir ortamda ve mutlu olduğunu bilmenin huzuruyla aileler kendilerine vakit ayırma ve günlük işlerini çözme imkanına kavuşacak. 

ENGELLİLERE YÖNELİK MESLEK EDİNDİRME KURSLARI 
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Doçent Dr. Asım Balcı , engellilerin fiziksel yapısı ve eğitim durumuna uygun işlerde çalışmalarını sağlamak üzere kurslar da açacak. Böylece, üretime katılmaları, iş sahibi olmaları ve kariyer yapmaları noktasında engellilere destek sağlayacak.

550 bine yakın engelli ailesine destek sağlayan bir davanın neferi olarak engelliye her zaman öncelik vereceğini vurgulayan Asım Balcı'nın bir diğer müjdesi ise Engelsiz Erişim Merkezleri.

ENGELSİZ ERİŞİM MERKEZİ 
Engelsiz kütüphane, spor alanları, internet ortamı ve marketi bulunacak olan merkez ,engellileri üretken ve bağımsız yaşayabilen bireylere dönüştürmeyi amaçlayacak. Bu çerçevede, engelli bireylere günlük yaşam aktivitelerine yönelik beceriler kazandırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.