Bakan Soylu Mamak’ta İftar bereketine ortak oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi tarafından Kartaltepe ve Çağlayan Mahalle sakinleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Mamak Belediyesi Seğmen Konağı’nda gerçekleşen iftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik eden Bakan Soylu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Başkan Köse’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

09 Mayıs 2019 Perşembe 11:27
Bakan Soylu Mamak’ta İftar bereketine ortak oldu

Soylu, “Ne Murat Başkan, ne bizler, ne de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan… Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Emrinize amade olacağız. Gücümüz yettiğince hizmetkarınız olacağız” dedi.

 

Bu sofralar sayesinde yan yanayız

İftar sofralarının önemine dikkat çeken Bakan Soylu, “Bu sofraların bize ne kattığını iyi anlamak lazım. Bizler, inançlarıyla, manevi değerleriyle yaşayan bir milletiz. İnançlarımızdan güç alıyoruz, hayatlarımızı anlamlı hale getiriyoruz ve en önemlisi bizler, farklılıklarımıza rağmen, işte bu değerlerimizin bize verdiği nasihatlerle, bize verdiği ferasetle bir arada yaşayabiliyoruz. Bu hasletlerimiz de elbette ki zaman zaman sarsıntılar olabilir. Bazen birbirimize kızarız, ayrı düşeriz, farklı söyleriz. Nihayetinde bazen kardeş kardeşle anlaşamıyor, aynı evin içinde karı koca bile, birbiriyle ters düşüyor. Ama en sonunda bir şekilde dönüp dolaşıp bu sofralarda veya bu sofraların içimize işlediği değerler sayesinde yine yan yana, yine omuz omuza veriyoruz” diye konuştu.

İftar bereketini birlikte yaşıyoruz

Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik içinde idrak edilmesi temennisinde bulunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de, “Yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı, nefis muhasebesinin yapıldığı bu mübarek günler, dostluk ve sevgi bağlarını da daha güçlü hale getirmektedir. Sayın Bakanımıza ve Sayın İl Başkanımıza iftar bereketini bugün Mamak’ta bizlerle birlikte yaşadıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi muhafaza eylesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.