Başkan Acehan’dan Bayram Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yayımladığı mesaj ile tüm ilçe halkının Ramazan Bayramın’ı kutladı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 11:34
Başkan Acehan’dan Bayram Mesajı

Ramazan’ı şerifin ardından, milletçe sevgiyle, muhabbetle bir arada olacağımız bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Acehan, Ramazan Bayramının tüm İslam alemiyle birlikte, ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesini dilediklerini belirtti.

Bereket ve rahmet ayının çok hızlı bir şekilde huzur içerisinde geçtiğine işaret eden Başkan Acehan, mesajında şunlara yer verdi:

“Bir bereket, paylaşma, kaynaşma ayı olan Ramazan boyunca vatandaşlarımızla daha sık bir araya geldik. İlçemizin her köşesinde sivil toplum örgütlerimiz ve vatandaşlarımız tarafından kurulan bereketli iftar sofralarında, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak vatandaşlarımızla buluştuk. İftar sofralarında, Ramazan ayına mahsus duyguları, toplumumuzun hemen her kesiminden vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Paylaştık, kaynaştık, hasbihal ettik, birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdik, güçlendik. Birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Ramazan Bayramıyla da, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da güçlendirip pekiştirmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, Çubuklu hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tekrar kutluyorum. Bayramın kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.