Başkan Balcı'dan yangında hasar gören mobilya mağazasına ziyaret

Siteler Sırma Sokak’ta bulunan 5 katlı mobilya mağazasında dün gece yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınırken, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr Asım Balcı, olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Başkan Balcı, hasara uğrayan iş yerini ziyaret ederek, bölge esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti.

16 Nisan 2019 Salı 14:11
Başkan Balcı'dan yangında hasar gören mobilya mağazasına ziyaret

Başkan Balcı’dan esnafa geçmiş olsun

“İyi günde olduğu gibi zor zamanlarda da hep birlikte olacağız” diyen Başkan Balcı, Siteler’deki yangında küle dönen mobilya mağazasında incelemelerde bulundu ve şu açıklamayı yaptı.

“İtfaiye ve polis ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Hızlı şekilde anında olaya müdahale ettiler. Şu anda alevlerin söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yapılıyor. İlk belirlemelere göre yangında ölen ya da yaralanan olmaması sevindirici. Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Altındağ Belediyesi olarak afet gören esnafımıza her zaman ve her şartta destek vereceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.