Başkan Tiryaki Gostivar Belediye Başkanı’nı ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Makedonya Gostivar Belediye Başkanı Arben Taravani’yi makamında ağırladı. Meslektaşı ile samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Tiryaki, bu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki meslektaş, ziyaret sonrası birbirlerine günün anısına ithafen bir hediye verdi.

11 Ekim 2018 Perşembe 15:33
Başkan Tiryaki Gostivar Belediye Başkanı’nı ağırladı

Başkan Tiryaki, Osmanlı Devleti’nin izlerini taşıyan Makedonya ile kurdukları dostluk bağlarının giderek güçlendiğine ve Gostivar şehrinin de bu kapsamda yer aldığına dikkat çekti. Daha sonra misafirlerine Altındağ hakkında bilgi veren Başkan Tiryaki, her geçen gün daha modern bir hale gelen ilçenin değişimini anlattı. Başkan Tiryaki, yerel yönetim alanındaki çalışmalarının ve ilçeye kazandırdıkları yatırımların sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da yakından takip edildiğini söyledi.

Gostivar Belediye Başkanı Arben Taravani ise gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde, Altındağ’ı ve Başkan Tiryaki’yi ziyaret etmeden dönemeyeceğini vurguladı. Taravani, daha önce Gostivar’ı ziyaret eden ve bu ziyarette Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’nun açılışına katılan Başkan Tiryaki’yi tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Meslektaşının başarılı bir yerel idareci olduğunu ifade eden Taravani, Altındağ’ın eski hali ve yeni hali arasında farkları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.