Çocuklar, yüzme kursuna katılarak 4 haftada yüzme öğrendiler

Etimesgut Belediyesi tarafından hizmete açılan Ahi Elvan Aile Yaşam Merkezi ilk kursiyerlerini mezun etti. Merkezde açılan yüzme kursuna katılan 135 çocuk yüzme sertifikası aldı. Tesisin yarı olimpik kapalı yüzme havuzundaki yüzme hocaları eşliğinde 4 haftalık eğitimi başarıyla tamamlayan çocuklar büyük heyecan yaşadılar.

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:52
Çocuklar, yüzme kursuna katılarak 4 haftada yüzme öğrendiler

Aileleri de bu mutlu günlerinde çocuklarını yalnız bırakmadı. Çocuklar hocaları eşliğinde yüzme öğrenirken aileler de kafeteryadaki ekrandan canlı olarak onları izledi. Son yüzme seansının ardından çocuklara sertifikaları dağıtıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sertifika alan çocukları ve aileleri tebrik ederek "31 Ağustos tarihinde sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin teşrifleri hizmete açtığımız tesislerimizden biri olan Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'miz, açıldığı günden itibaren büyük ilgi görüyor. Bini aşkın hemşehrimiz üye olarak tesisin imkanlarından yararlanıyor. Yüzme kursuna katılan yavrularımız sertifikalarını aldılar. Yalnız çocuklarımız değil, 100'e yakın yetişkin de yüzme kurslarına devam ediyor. Kreşimizden 80 çocuğumuza okul öncesi eğitim veriyoruz. Spor merkezimizden, judo eğitim merkezimizden ve diğer sosyal donatılarımızdan yine yüzlerce Etimesgutlu yararlanıyor. Tesisimizin bir kez daha ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TESİSTE NELER VAR?
Elvan Mahallesi'nde hizmet veren tesis, 10.000 m² kapalı alan, 2 bloktan oluşuyor. Merkezde modern bir spor merkezi, kreş, sauna, buhar odası hizmet veriyor.Tesiste 500 kişilik 2 katlı kütüphane Kent Kütüphanesi kuruluyor.

Anahtar Kelimeler:
Etimesgut Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.