Düğünde halay başı cenazede gözyaşı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, vatandaşları düğün ve cenazeleri başta olmak üzere tüm acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmıyor. 2018 boyunca 280 çiftin nikahını kıyan Ertürk, 700’e yakın yakın düğün, sünnet, nikah ve kına daveti ile cenaze ve taziye ziyaretine katıldı.

21 Eylül 2018 Cuma 10:10
Düğünde halay başı cenazede gözyaşı

Yaklaşık 53 bin nüfusa sahip olan Kahramankazan'da 2018 yılı içerisinde 280 çift dünyaevine girdi. Kahramankazan Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyılan nikahlarla çiftler dünyaevine adım atarken, salona kurulan ses ve görüntü sistemiyle kıyılan nikahlar “kahramankazan.bel.tr” internet adresi üzerinden canlı izlenebildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, nikah memurluğu görevini üstlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çok çocuk" tavsiyesini çiftlere anımsatan Ertürk, "Yalnızca aziz milletimizin değil, İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenen çiftlerimize yaptığı çok çocuk tavsiyesini yine kendilerine anımsatıyorum” dedi.

2004’ten bu yana

Başkan Ertürk, 2018 yılı içerisinde düğün, sünnet, kına ve nikah davetlerinde de vatandaşları yalnız bırakmadı. Ertürk, yalnızca Kahramankazan’da değil Ankara genelinde 700’e yakın davete katılarak bu mutlu günlerinde ailelerin sevinçlerine ortak oldu. Ertürk ayrıca, cenazelere katılarak, kederli ailelere taziye ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından bu yana vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmadığını belirterek, "Belediye başkanı olduğum günden bu yana, atalarımızın dediği gibi ‘cenazede gözyaşı, düğünde halay başı’ olmak gibi bir anlayışı benimsedim. Ankaralı hemşehrilerimizi acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmadım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadım" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.