Enver Demirel etiSEM birimlerini denetledi!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kısa adı etiSEM olan Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu

21 Kasım 2017 Salı 17:31
Enver Demirel etiSEM birimlerini denetledi!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kısa adı etiSEM olan Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu. etiSEM merkez binadaki kurs merkezini denetleyen Demirel, öğrencilerle birlikte ders dinledi. Ders arası kursiyerle sohbet eden Demirel, etiSEM projesiyle her yıl binlerce Etimesgutlu'ya ücretsiz meslek ve beceri eğitimi verdiklerini söyledi. Bu yıl 10 etiSEM şubesinde 140 farklı kurs programı açtıklarını kaydeden Demirel, kursları tamamlayanların yeni meslek ve beceriler kazandığını kaydetti.

'EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ'
Başkan Demirel, daha sonra orta okul öğrencilerinin ücretsiz yararlandığı destek eğitim merkezlerini ziyaret etti. Burada da öğrencilere derslerin durumunu soran Demirel, destek eğitimlerinden 400 öğrencinin yararlandığını ifade etti. Demirel, "Belediyemiz bünyesinde ücretsiz meslek ve beceri eğitimi alan, destek eğitimlerimizden yararlananların sayısı 6 bini aşmıştır. Hemşehrilerimizin meslek sahibi olmalarını ve kendilerini geliştirmelerini, öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlama noktasında belediye olarak ciddi katkılar sağlıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Enver DemirelEtisem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.