Ercan İlçede devam eden projeleri yerinde inceledi

Dur durak demeden çalışan, halka hizmeti kendine görev bilen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İlçede devam eden projeleri yerinde inceledi. Başkan Ercan dolmuş duraklarının yenileme çalışmaları ile 480 yataklı hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 13:14
Ercan İlçede devam eden projeleri yerinde inceledi

Sincan Belediyesinin katkılarıyla ilçe merkezine vatandaşların daha rahat kullanabilecekleri yeni dolmuş durakları yapımına başlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın ile devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışanlara hayırlı işler diledi. Başkan Ercan şoförlerle de sohbet etti, sıkıntılarına kulak verdi.

BAŞKAN ERCAN 480 YATAKLI SİNCAN DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Sincan Belediyesinin En önemli çalışmalardan biri de yeni Sincan Devlet Hastanesi inşası… Proje kapsamında 480 yataklı bir hastane ile 90 üniteli ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacak. Başkan Ercan Sincan halkının hizmetine sunulması için çalışmaları hızlanan inşaatı yerinde denetledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ESNAFLA HOŞ SOHBET

Her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ercan bu kez Gökçek Mahallesinde uğramadık işyeri bırakmadı. Esnafın talep ve şikayetlerini ilgiyle dinleyen Başkan Ercan esnaftan dua istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.