Ertürk, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 15 Temmuz darbe girişimi ve terörle mücadele sırasında şehitlerinin aileleri ve gazilerle iftarda buluştu. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı ve beka mücadelesi olduğunu belirten Ertürk, “Ülkemizi bölmek, işgal etmek ve parçalamak isteyenler 15 Temmuz’da olduğu gibi 24 Haziran’da da hayal kırıklığına uğrayacak” dedi.

14 Haziran 2018 Perşembe 10:39
Ertürk, şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Başkan Ertürk, Tüm Şehit Yakınları ve Gaziler Platformu’nca organize edilen iftar yemeğine katıldı. Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen iftar programına 200’e yakın şehit ailesi ve gazi katıldı. Ertürk, tek tek ilgilendiği şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek, bir istekleri olup olmadığını sordu. Ertürk, şehit aileleri ve gazilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ne yapsak az

Ertürk, böylesine anlamlı bir iftar programına katılmaktan ve aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gazilerimizle bir araya gelmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Ertürk, "Bugün bu kahramanlarımızın verdiği destansı mücadele sayesinde burada oruçlarımızı açabiliyoruz. Şehitlerimizin geride kalanları ve gazilerimiz için ne yapsak az. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

24 Haziran’da da

Ertürk, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı ve beka mücadelesi anlamı taşıdığını belirterek şunları kaydetti: 
“Seçilmiş Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı devirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin işgalinin önünün açılmasının planlandığı 15 Temmuz hain darbe girişimini siz kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin dik duruşu engellemiştir. 15 Temmuz’la yapamadıklarını, 24 Haziran öncesinde dolar kurundaki manipülasyonlar ve ekonomik operasyonlarla yapmaya çalışıyorlar. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize öğrettiği bir şey var, o da bayrak için, vatan için, devlet için, millet için, ezanların susmaması için dik durmak. İnşallah 24 Haziran’da da güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında hep beraber yine dimdik duracağız. Ülkemizi bölmek, işgal etmek ve parçalamak isteyenler 15 Temmuz’da olduğu gibi 24 Haziran’da da hayal kırıklığına uğrayacak. Türkiye 24 Haziran akşamı inşallah Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramı yaşayacak.”

Kardeşimiz, ağabeyimiz Ertürk

Platform Başkanı Levent Yücel de, iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti. Yücel, “Bizlerle her zaman destek olan, bizleri yalnız bırakmayan, ağabeyimiz, kardeşimiz Kahramankazan Belediye Başkanımız Lokman Ertürk’e bugün de aramızda olduğu için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.