Etimesgut'ta 10 Bin Kişilik İftar

Etimesgut Belediyesi, düzenlediği geleneksel iftar programıyla 10 bin kişiyi Türk Beyleri Kent Meydanı'nda aynı sofrada buluşturdu. İftar programına Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Halil Şahingöz, MHP milletvekili adayları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

12 Haziran 2018 Salı 16:35
Etimesgut'ta 10 Bin Kişilik İftar

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, ilahiler okundu, dualar edildi.

İftar sonrası selamlama konuşması yapan Başkan Demirel, geleneksel hale getirdikleri iftar programına teşrif eden herkese teşekkür etti.

Demirel, Türk Beyleri Kent Meydanı'ndaki iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini ifade belirterek, "Bu güzel iftar programıza gelerek bu güzel birlikteliği oluşturdunuz. Hepinize çok teşekkür ederim. Bir Ramazan ayını daha hayırlısıyla bitiriyoruz. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.