Girilmedik gönül kalmayacak

Seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kıbrısköy Mahallesi, mahalle komisyonuyla bir araya gelen Köse, “Bizleri başarılı kılacak halkımızın iradesi ve sağduyusudur. Bizim onlardan başka kapısını çalacağımız, elini sıkacağımız kimse yoktur. 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, girilmedik gönül kalmayacak” dedi.

21 Şubat 2019 Perşembe 10:13
Girilmedik gönül kalmayacak

31 Mart’ta yine Mamak kazanacak

Mahalle komisyonları ile buluşarak mahallelerin taleplerini yerinde dinlediklerini de kaydeden Köse, “Gençlik kollarındaki arkadaşlarımı görünce geleceğe dair umutlarım daha da arttı. Mola verme, dinlenme şansı dahi vermeden bizleri çalışmaya, koşturmaya zorlayacaklarını gördüm. AK kadınlarımızın her bir ferdinin parti için önemi ve yeri her zaman farklı olmuştur. Onların gayreti ve çabası, çalacağımız her bir kapının, kazanmak için çalışacağımız gönüllerin inşallah en sağlam anahtarları olacaktır. İnşallah bu çalışma azmi, seçim akşamına kadar artarak devam edecek ve 31 Mart akşamı sandıktan çıkacak zaferle taçlanacak. 31 Mart akşamı yine Mamak kazanacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MAMAKMurat Köse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.