Gölbaşı'nda İstiklal Marşı Coşkusu

Ankara Gölbaşı’nda İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’nci yıl dönümü kutlandı.

12 Mart 2018 Pazartesi 17:49
Gölbaşı'nda İstiklal Marşı Coşkusu

 Ankara Gölbaşı'nda İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'nci yıl dönümü kutlandı.

İstiklal Marşı'nın 97'nci yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Gölbaşı'nda Mehmet Akif Kültür Merkezinde anma programı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda 'İstiklal Marşı'nın yazılış serüveni anlatıldı. Programda İstiklal Marşı'nın kabülünü anlatan oratoryo gösterisi katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Programda ayrıca öğrenciler tarafından sahnelenen İstiklal Marşı'nın kabulünün canlandırıldığı tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi. Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program ödül töreni ile sona erdi.

Programa Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökme, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.