Hamamönü El Ürünleri Pazarı Sezonu Açtı

2010 yılından beri Hamamönü’nde faaliyet gösteren “El Ürünleri Pazarı” 2018 yaz sezonunu açtı. Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü’nde yapılan ve hiçbir ücret alınmadan kadınlara tahsis edilen El Ürünleri Pazarı, sezona “merhaba” dedi.

12 Nisan 2018 Perşembe 16:26
Hamamönü El Ürünleri Pazarı Sezonu Açtı

010 yılından beri Hamamönü’nde faaliyet gösteren “El Ürünleri Pazarı” 2018 yaz sezonunu açtı. Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü’nde yapılan ve hiçbir ücret alınmadan kadınlara tahsis edilen El Ürünleri Pazarı, sezona “merhaba” dedi.

Altındağ kadın eğitim kültür merkezlerine üye kadınların, el emeği ürünlerini satışa sundukları “El Ürünleri Pazarı” Hamamönü’nde ziyaretçilerini bekliyor. Pazarda ahşap boyama, nakış dikiş, iğne oyası, takı tasarımı, örgü, keçeden yapılmış birçok özel tasarım ve sanatsal ürünler yer alıyor. “El Ürünleri Pazarı” her gün 09.00 ila 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Belediye Başkan Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınların üretkenlikleri ile gurur duyduklarını dile getirerek, “Altındağlı kadınlar üretiyor, ürettiklerini de Belediyemizin pazarlarında satışa sunuyor. Binlerce kadının ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına destek oluyoruz. 8 yıl önce açtığımız Pazar, büyük ilgi gördü ve 3 yıl önce ikinci bir pazarımızı da açtık. 10 yıl önce evlerinden dışarı çıkmayan kadınlarımız, bugün kadın eğitim kültür merkezlerimizde özel kurslara gidiyor, sanatsal tasarımlar üretiyor, internet yardımı ile ürünlerini geliştiriyor. Bu ürünler, Hamamönü ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Altındağlı kadınlar yetenekleri, azimleri, istekleri ve başarıları ile tüm Türkiye’ye örnek oluyor.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
HAMAMÖNÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.