Kahramankazan'da hijyenik alışveriş seferberliği

KAHRAMANKAZAN Belediyesi, vatandaşların ve pazarcı esnafının daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla pazar alanlarını özel solüsyonlarla temizleyerek dezenfekte ediyor.

28 Ağustos 2018 Salı 12:56
Kahramankazan'da hijyenik alışveriş seferberliği

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, vatandaşların ve pazarcı esnafının daha hijyenik bir ortamda rahatça alışveriş yapmaları için yoğun şekilde çalışıyor. Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, pazarların açılışından önce ve sonrasında pazar yerlerini sürekli olarak temizleyerek hazırlanan özel solüsyonla pazar yerlerini yıkıyor.
'ÖZEL OLARAK İLGİLENİYORUZ'
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, pazar alanlarının yoğun olarak kullanıldığını belirterek, buralardaki hijyen ve temizliğe özel olarak önem verdiklerini söyledi. Ertürk, “Ekiplerimiz bu kapsamda hazırlanan özel solüsyonla pazar alanlarını açılış öncesi ve sonrası temizliyor. Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafının ferah ve temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.