Kahramankazan’dan en anlamlı Sevgililer Günü kutlaması

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nde Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazileri ile terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik görevlilerinin ailelerini ziyaret etti.

15 Şubat 2018 Perşembe 14:14
Kahramankazan’dan en anlamlı Sevgililer Günü kutlaması

KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nde Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazileri ile terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik görevlilerinin ailelerini ziyaret etti. Başkan Ertürk, ziyaretler sırasında şehit eşleri ve ailelerine gül takdim etti.

‘VATAN SEVGİSİNİN GÜNÜ’

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, şehit yakınları ve gazilerin sürekli olarak yanlarında olduklarını belirterek, bu anlamlı günde de şehit aileleri ve gazileri yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Başkan Ertürk, “Bugün sevgililer günü, vatan sevgisinin günü. Kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz bize gerçek sevgiyi, onun da vatan sevgisi olduğunu canları pahasına gösterdi. Vatan bizim en büyük sevgilimiz. Vatan için kendi sevgililerini bırakarak şehadete yürüyen, gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın geride kalanları ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Onlar için ne yapsak az. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.02.2018 14:18
Anahtar Kelimeler:
Kahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.