Köse, fabrikaları ziyaret etti, kaynak yaptı

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Mamak’ta faaliyet gösteren fabrika ve atölyeleri ziyaret etti. Abidinpaşa Meslek Lisesi mezunu olan Köse kaynak yaptı, spiral jetleme taşını kullandı, forklift ile yük taşıdı.

19 Mart 2019 Salı 09:58
Köse, fabrikaları ziyaret etti, kaynak yaptı

 Gökçeyurt ve Ortaköy Mahalleleri’nde bulunan fabrika ziyaretleri kapsamında Köse’nin ilk adresi Pehlivan Pelet Fabrikası oldu. Fabrika ve çalışmaları hakkında bilgi alan Köse, ardından Kaan Çelik Kapı ve Elitaş Hurdacılık tesislerini ziyaret etti. Mamak’ta istihdamın arttırılması ve ekonomik refah seviyesinin yükselmesi için yeni sanayi ve ticaret alanları oluşturacaklarını kaydeden Köse, bu alanlarda istihdam sağlayacak yatırımcılara her türlü kolaylık ve desteği de sağlayacaklarını söyledi.

 

İstihdam sağlayanların başımızın üstünde yeri var

Ziyaretler kapsamında Öz Başkent Makine Sanayi Fabrikası’nı ziyaret eden Köse, spiral jetleme taşını kullandı, ardından gaz altı kaynak makinesi ile kaynak yaptı. Tesis çalışanlarına selam vererek hal hatır soran Köse’nin bir diğer adresi ise Engin Geri Kazanım Tesisi oldu. Tesis laboratuarını gezen Köse, ardından sırayla Eyüp Sabri Tuncer Fabrikası ve Lazer Alimnyum Fabrikası’nı ziyaret etti. Tesis yöneticilerinden faaliyetleri hakkında bilgi alan Köse, “Şehrimize yatırım yapan, istihdam sağlayan tüm yatırımcıların başımızın üstünde yeri var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.