Köse, federasyonları ağırladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ve yönetimini, Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetimini makamında ağırladı. Sivil toplum kuruluşları çalışmalarının eş, dost ve akraba bağlarını güçlendirdiğini ve kendi kültürlerinin yaşatılmasında etkin rol oynadığını kaydeden Köse, sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden geldiğince destek olacağız dedi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 10:12
Köse, federasyonları ağırladı

Başkan Köse, “İnanıyorum ki çok güzel başarılara sizlerin desteği ile birlikte imza atacağız. Belediyemizin bütün imkanlarını halkımız için değerlendireceğiz. İnsanların mutluluğu bizim için çok önemli. Bizde bu açıdan çalışmalarımıza istekler doğrultusunda yön vereceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.