Kültür gezilerine başvurular 15 Mart’ta başlayacak

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezilerine başvurular 15 Mart’ta başlayacak, 30 Mart tarihinde sona erecek. Geziler İstanbul, Şanlıurfa, Safranbolu, Çanakkale-Bursa ve Nevşehir (Kapadokya) illerine günübirlik düzenlenecek.

14 Mart 2019 Perşembe 09:48
Kültür gezilerine başvurular 15 Mart’ta başlayacak

Ulaşım, iaşe ve rehberlik gibi ihtiyaçların Sincan Belediyesi tarafından karşılandığı kültür gezilerine bu yıl farklı iller eklenerek gezilecek yerlerin sayısı arttırıldı. Vatandaşlar İstanbul, Bursa, Şanlıurfa, Safranbolu, Nevşehir (Kapadokya) ve Çanakkale illerini gezme imkanı bulacak. Böylece Kültür gezilerinden daha çok vatandaşımızın faydalanması sağlanarak ülkemizin tarihi ve kültürel değerleri yerinde tanıtılacak.

KÜLTÜR GEZİLERİNE SON BAŞVURU 30 MART

Vatandaşlar kültür gezilere katılmak için  www.sincan.bel.tr  adresli web sitesinden ya da Lale Konferans Salonu’ndan başvuru yapacak. Başvuru sahibi gezilerinden yalnız birini tercih edecek. Aynı kişi iki geziye birden başvuru yapamayacak. Gezi takviminin açıklanmasının ardından geziye katılacaklar noter huzurunda kura ile belirlenecek. 

Kültür Gezileri programına katılmaya hak kazanan vatandaşlar, belirlenen tarihlerde Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde bir araya gelecek. Kendilerine özel hazırlanan otobüsler ile birlikte turların yapılacağı şehirlere doğru hareket edecek. Şanlıurfa gezisine katılacak vatandaşlar ise uçak ile seyahat edecek. Kültür gezilerinde, şehrin tarihini anlatacak rehberler de vatandaşlara eşlik edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.