Mamak sanatın başkenti olacak

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. MKM bünyesinde bulunan hizmet birimlerinde çalışan personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Köse, “Mamak Kültür Merkezi'nde bir tarih gizli. Burada yapacağımız çalışmalarla, Mamak'ımız kültür ve sanatın başkenti olacak” dedi.

22 Nisan 2019 Pazartesi 09:43
Mamak sanatın başkenti olacak

Eğitimciliğimizin farkını yansıtmak istiyoruz

Mamak Kültür Merkezi’nde, vatandaşları sosyal hayatın içerisinde kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturarak, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri ve sanatsal yönlerini daha iyi geliştirebilecekleri imkânlar sunulduğunu kaydeden Köse, “Eğitimciliğimizin getirdiği farkı Mamak'a yansıtmak istiyoruz. Özellikle eğitim alanında çocuklarımızı destekleyeceğiz ve onları çok ileri noktalara götürmek istiyoruz. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.