Mamak-Ulus Güzergahında İlk Sefer Murat Köse'den!

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, sabah 05.00 sularında Kayaş Dolmuş Durağı’nı ziyaret ederek henüz daha mesaisine başlamayan dolmuş şoförleriyle bir araya geldi.

11 Ocak 2019 Cuma 13:46
Mamak-Ulus Güzergahında İlk Sefer Murat Köse'den!

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, sabah 05.00 sularında Kayaş Dolmuş Durağı’nı ziyaret ederek henüz daha mesaisine başlamayan dolmuş şoförleriyle bir araya geldi. Mamak-Ulus güzergahında yolcu taşımacılığı yapan dolmuşlardan birinin şoför koltuğuna geçen Köse, duraklardan aldığı yolcularla sohbet etti. Şoför koltuğunda belediye başkan adayını görünce şaşıran yolcular, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Dolmuşa binen vatandaşlara kendisini tanıtarak sorunları ve talepleri dinleyen Köse, “Bugün hem vatandaşlarımızla hem de şoför esnafımızla bir araya gelmiş olduk. Hem dolmuşçu esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek için şoför koltuğuna oturduk. Biz oturduğu koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir anlayışın mensuplarıyız. Bizim için hiçbir şey vatandaşa hizmet etmekten daha önemli değildir. İnşallah seçildiğimizde halkımızın hizmetkarı olacağız” dedi. 

"HİZMETKAR OLMAYA TALİP OLDUM"

Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin çok aktif ve yoğun bir şekilde gece-gündüz demeden Mamak’a hizmet eden bir birim olduğunu belirten Köse, “Biz işimizi samimiyetle ve aşkla yaparak güzel Mamak’ımızı daha ileri taşıyacağız. Belediye başkanı olarak Mamak’a hizmetkâr olmaya talip oldum. Seçildiğim takdirde belediyenin asli görevlerini yerine getirirken, hizmetin muhatabının Mamaklı hemşerilerimiz olduğunu unutmadan, Mamak’ın en güzeline layık olduğuna inanarak çalışacağız. Seçildiğimiz takdirde hangi birim ve hangi görevde olursa olsun, çalışan tüm personelimizle Mamak’ı daha da güzel günlere taşıyacağız” dedi.

İşçileri ziyaretinin ardından Köse, Mamak Caddesi’ndeki esnafa ziyaret gerçekleştirerek, istek ve taleplerini dinledi. Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna sokakta karşılaştığı herkesin tek tek hal ve hatırını soran Köse, “İçinizden biriyim. Mamak’ı hep birlikte yöneteceğiz. 1 Nisan sabahı sizlerin desteği ile inşallah hizmet bayrağını daha da yükseklerde dalgalandıracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.