Mamak’ta Bayram Temizliği

Mamak Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler bayram öncesi teyakkuza geçti. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala rutin olarak yaptıkları temizlik çalışmalarını sıklaştıran ekipler, bayramda da yoğun bir şekilde mesai yapacak. İlçede topyekün temizlik çalışması başlatan temizlik işleri ekipleri, Mamak’ı bayrama hazırlıyor.

13 Haziran 2018 Çarşamba 11:21
Mamak’ta Bayram Temizliği

455 kişilik ekiple 24 saat çalışan ekipler, günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerinin yanı sıra, belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ve parkların temizliğini de gerçekleştiriyor. Çöp konteynırları da hijyenik suyla dezenfekte edilirken, pazaryerleri de çöpleri alınıp süpürüldükten sonra deterjanlı su ile yıkanıyor.

 

Güçlü Temizlik Filosu

Bir şehrin temizliğinin önce kendi sokağını temizlemekten başladığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bayram öncesi Mamak Belediyesi’nin tüm birimleriyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Mamaklıların huzurlu bir bayram geçireceğinin altını çizen Akgül, “Yaşadığımız şehir hepimizin, amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe sunmaktır” dedi. Mamak Belediyesi 2 adet vakumlu süpürge, 4 adet monoblok süpürge, 40 adet çöp toplama aracı ve 2 adet konteynır yıkama aracı ile Mamak sokaklarını pırıl pırıl temizliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.