Minik Eller Çömlek Yaptı

Çocukların el becerilerinin gelişmesinin yanı sıra kültürel gelişimlerine de katkı koymayı görev edinen Keçiören Belediyesi, çömlek etkinliği ile miniklere eğlenceli dakikalar yaşattı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 13:43
Minik Eller Çömlek Yaptı

Keçiören Belediyesi’ne bağlı Neşeli Minikler Kreşi, kilden çömlek yapımını öğrenirken renkli görüntülere imza attılar. Kil çamuruyla oynayarak neşeli anlar yaşayan minikler bu etkinlikle el, göz koordinasyon becerilerini geliştirirken, geleneksel bir sanatı da icra etme imkânı yakaladılar.

Algı ve sosyal gelişimleriyle öz güvenlerini destekleyici eğitim alan miniklerin renkli etkinliklerle yıl boyu hem eğlenip hem de öğreneceğine vurgu yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Çocuklarımızın eğitimlerini uygulamalı eğitimlerle desteklerken, üretkenliklerini, sanat becerilerini ve artırmaya gayret ediyoruz. Sanatı, öğrenmenin bir aracı olarak değerlendirip kendi geleneksel sanatlarımızı da onlara aşılıyoruz.” diye konuştu.

Minikler ise oldukça eğlendikleri etkinlikte yaptıkları çömlekleri sabırsızlıkla kurumaya bırakırken, heyecanla yeni etkinlikler beklediklerini dile getirdiler.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.