Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisi yeni yerinde

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Akademisi, Şehit Salim Akgül Parkı yanındaki Aile Yaşam Merkezine taşındı.

14 Eylül 2018 Cuma 17:23
Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisi yeni yerinde

Gençlerin başarısına katkı sunmak, onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için merkezin önemli bir hizmet olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Gençler bizim geleceğimiz. Onlar için en iyi hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Hayata geçireceğimiz bu proje ile milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkemize, milletimize hizmet edecek başarılı gençler yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Bünyesinde üniversiteye hazıklık kursları, ortaokul ve lise öğrencilerine yardımcı kurslar, sanatsal faaliyetler, gitar, keman, bağlama, ney, piyano, resim, masa tenisi, drama, tiyatro ve halk oyunları bulunan Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisi yeni yerinde kayıt almaya da devam ediyor. Şehit Salim Akgül Parkı Yanındaki Alaattin Keykubat Sokak'ta hazırlanan Pursaklar Belediyesi Gençlik Akademisi için kayıtlar sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.