Pursaklar Belediyesinden çocuklara bisiklet hediyesi

Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Büyükşehir Belediyesince sünnet ettirilen çocuklara bisiklet...

19 Nisan 2018 Perşembe 13:40
Pursaklar Belediyesinden çocuklara bisiklet hediyesi

 Pursaklar Belediyesi, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesince geçen yıl sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Büyükşehir Belediyesince sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye edilmesi uygulaması kapsamında, ziyaretlerini sürdürdü.

Çetin, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesince her yıl yapılan sünnet merasiminin ardından tüm çocukların kayıtlarını aldıklarını ve sonrasında kendilerini evlerinde ziyaret etiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hepsini tek tek ziyaret ediyoruz. Bazen ziyaretlerimiz gecikebiliyor, bu unuttuğumuz anlamına gelmesin. Programlar dahilinde hepsini ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Bu da yapılan işin ne kadar güzel olduğunu bize gösteriyor. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi herkesi tebessüm ettirmek, dualarını almak bizim için en güzel hizmettir."

Son Güncelleme: 19.04.2018 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.