Pursaklar'ın Yeni Belediye Başkanı Kim Olacak?

Ayhan Yılmaz’ın istifasının ardından boş kalan Pursaklar Belediye Başkanlığı için AK Parti kulislerinde iki isim ön plana çıkıyor. İşte o isimler...

07 Mayıs 2019 Salı 17:08
Pursaklar'ın Yeni Belediye Başkanı Kim Olacak?

Ayhan Yılmaz'ın sağlık sorunlarını gerekçe göstermesiyle istifa etmesinin ardından boş kalan Pursaklar Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin geçeceği, yeni başkanın nasıl ve ne zaman belli olacağı merak edilmeye başlandı. Başkanlık için kimlerin ismi geçiyor ve kulislerde hangi meclis üyelerinin adı konuşuluyor hepsi haberimizde.

YENİ BAŞKANIN AK PARTİ’Lİ OLMASI BEKLENİYOR 

Pursaklar Belediye Meclisi’nde çoğunluk AK Partili üyelerde olduğu için yeni belediye başkanının da AK Partili olması bekleniyor. Başkanlık için AK Parti grubunun belediye meclis üyeleri arasından kimi aday göstereceği merak ediliyor. 31 üyeli Pursaklar Belediye Meclisi’nde 23 AK Parti’nin, 5 MHP’nin, 3 de İYİ Parti’nin meclis üyesi bulunuyor. 

AK Parti Pursaklar ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu'nun ve Pursaklar Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Öztürk isimleri AK Parti kulislerinde ön plana çıkıyor.

Son Güncelleme: 07.05.2019 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.