Sami ÖZER, Ak Parti’den Polatlı Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Sami ÖZER, memleketi olan Polatlı ilçesinde belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Ankara, Polatlı Ak Parti ilçe teşkilatında, Polatlı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Sami ÖZER konuşmasında, kendini tanıtıp yaptığı çalışmalardan bahsetti.

13 Kasım 2018 Salı 09:20
Sami ÖZER, Ak Parti’den Polatlı Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

SAMİ ÖZER KİMDİR?

Ak Parti İlçe Teşkilatında yaptığı açıklamada konuşan Sami Özer, Ankara’nın Polatlı İlçesi Çekirdeksiz Köyünde 1951 tarihinde doğdu. İlkokulu Çekirdeksiz köyünde, orta öğrenimini yatılı Meslek Lisesinde okudu. Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra; İller Bankası Genel Müdürlüğü Makine ve Sondaj Dairesi Başkanlığında proje ve tesisat mühendisi olarak Haziran 1975 yılında kamu görevine başladı.

7 yıl Mamak Belediyesinde 9 yıl Elmadağ Belediyesinde Teknik Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

İller Bankasının Kurmuş Olduğu TEMSAN A.Ş’de  Ankara fabrikasının koordinatör Baş Mühendisliğini yaptım. Daha sonra TEMSAN’dan Mamak Belediyesine geçti. 2002 yılında Gazi Şahin bey,  Mamak Belediyesi Başkanımız ile beraber çalıştık. Mamak Belediyesinde 2 dönem 
Koordinasyon ve Teknik  Başkan Yardımcılığı yaptı. Daha sonra Elmadağ Belediyesine naklen atandı. Aynı görevle çalışmalarıma devam etti. 

ÖZER, Mamak belediyesi ve Elmadağ belediyesi Kentsel gelişim ve dönüşüm projelerinde şehrin önünü açacak planlamalarda,  alt ve üst yapı proje ve uygulamalarında fiilen görev almıştır. Nisan 2018 yılında Elmadağ Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevinden emekliye ayrılmıştır. 

Sami ÖZER, Polatlı’ya Birikimlerini, hizmetlerini, sunmak için aday.

Yaptığı konuşmada sözlerine devam eden Polatlı Belediye Başkanı aday adayı Sami ÖZER, İnşallah.. Polatlı’ya bu birikimlerimi bu hizmetlerimi aktarmak için aday adayı oldum. Diyerek aday adaylığını açıklayan Sami ÖZER, aldığı görevi yerine getireceğini Polatlı’ya kazandırmak istediğini belirtti. Yeni icraatlarla projelerle vatandaş odaklı hizmetler sunacağını açıkladı.  

Sami ÖZER, Polatlı'nın ileri bir mesafede olması için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım, bunun içinde aday oldum. Teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.  

Anahtar Kelimeler:
SAMİ ÖZER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.