Saray Yüzme Havuzu yapımında sona gelindi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yapımı süren Saray Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona yaklaşıldığı bildirildi.Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saray Mahallesi'ndeki kaymakamlık binasının...

17 Ağustos 2018 Cuma 13:13
Saray Yüzme Havuzu yapımında sona gelindi

 Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yapımı süren Saray Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona yaklaşıldığı bildirildi.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saray Mahallesi'ndeki kaymakamlık binasının yanında inşa edilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapımına devam ediliyor.

İlçenin sportif açıdan önemli bir ihtiyacını karşılayacak tesis, Selçuklu motifleriyle tasarlandı.

4 katlı olarak yapılan, küçük havuzların fayans döşemesi tamamlanarak büyük havuzun fayans döşemesinde önemli mesafe kat edilen havuzda, bu çalışmaların ardından tribün koltuklarının montajı ve test çalışmaları yapılacak.

Tesiste, içerisinde asansör, kadın erkek spor salonu, fitness salonu, restoran, 240 kişilik seyirci kapasiteli 1 yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1 antrenman havuzu, 1 çocuk havuzu, 2 sauna ve buhar odası, giyinme ve soyunma kabinleri, duş ve lavabolar, 11 kurs odası, 4 idari ofis, 1 sağlık odası, 1 antrenör odası yer alacak.

Yapımında sona yaklaşılan tesiste, 69 araçlık da açık otopark yer alacak.

Son Güncelleme: 17.08.2018 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.