Serhat Oğuz: Birlikte karar alıp, birlikte yöneteceğiz

AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında, 81 ilden göç alan vatandaşların barış ve huzur içinde yaşadığı Kahramankazan’daki hemşehri dernekleri ve platformlarıyla bir araya geliyor. Yaklaşık 52 bin nüfusa sahip Kahramankazan’ın küçük bir Türkiye mozaiğini andırdığını ifade eden Serhat Oğuz, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kahramankazan’ı birlikte karar alıp, birlikte yöneteceğiz” dedi.

17 Ocak 2019 Perşembe 12:10
Serhat Oğuz: Birlikte karar alıp, birlikte yöneteceğiz

AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Oğuz, 81 ilden göç eden vatandaşların barış ve huzur içerisinde yaşadığı Kahramankazan’daki hemşehri dernekleri ve platformlarının üyeleriyle bir araya geliyor. Yakından ilgilendiği vatandaşlarla sohbet eden Oğuz, vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyerek notlar alıyor. Yozgatlı, Çorumlu, Bartınlı, Zonguldaklı, Diyarbakırlı, Şanlıurfalı, Mardinli, Ağrılı, Erzurumlu ve Elazığlı vatandaşlarla bir araya gelen Oğuz, çalışmaları kapsamında ilçede ikamet eden diğer hemşehri dernek ve platformlarıyla da buluşacak.   

Hep birlikte Kahramankazan’ız

Başkan adayı Oğuz, 2004’ten bu yana AK Parti belediyeciliği anlayışı ile yönetilen Kahramankazan’ın, geride kalan 15 yılda yapılan yatırımlar ve ilçedeki iş imkanları nedeniyle yoğun şekilde göç aldığını söyledi. Yaklaşık 52 bin nüfusa sahip olan Kahramankazan’ın bu özelliği ile küçük bir Türkiye mozaiğini andırdığını ifade eden Oğuz, “Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar değişik illerden gelen birçok vatandaşımızla birlikte barış ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Bu barış ve kardeşliğin tesisinde büyük emekleri bulunan değerli belediye başkanımız Lokman Ertürk’e tüm ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Kahramankazan’da büyük bir aileyiz. Hep birlikte Kahramankazan’ız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kahramankazan’ı birlikte karar alıp, birlikte yöneteceğiz. İnşallah 31 Mart’ta devralacağımız hizmet bayrağını hep birlikte daha yukarıları taşıyacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Serhat Oğuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.