Sezon öncesi moral depoladılar

Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde boy gösterecek olan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, çıktığı hazırlık maçında rakibi OGM Ormanspor'u sahasında 60-56 yenerek sezon öncesi moral depoladı. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçta her periyot heyecan dolu anlara sahne olurken, Yeşil- Beyazlılar maç boyunca üstünlüğü rakibine hiç kaptırmadı.

21 Eylül 2018 Cuma 10:05
Sezon öncesi moral depoladılar

İlk periyotta pota altında sayı bulan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı bu çeyreği 20-10 önde kapattı. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci periyot ise 36-30 Yeşil-Beyazlılar’n üstünlüğü ile sonlandı. 3. periyotta ise, OGM Ormanspor farkı 2 sayıya kadar düşürerek son çeyreğe 48-46 geride girdi. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı son çeyrekte ise başarılı atışlarla rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Yeşil-Beyazlılar sahadan 60-56 galip ayrıldı.

Potansiyeli yüksek bir takım oluşturduk

Türkiye Basketbol Ligi’ne hazır olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Yeni sezon ve yeni lig için potansiyeli yüksek bir takım oluşturduk. Hazırlık maçında da TBL’de ter döken bir takımı yenerek iyi bir takım kurduğumuzu gösterdik. Bu özgüven ile galibiyetler devam gelecektir” dedi. Yeşil-Beyazlıları galibiyetten dolayı tebrik eden Akgül, tüm Mamaklıları bu sezon desteğe davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.