Sincan Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Sincan Belediyesi, milli ve manevi değerlere sahip çıkıyor, vatandaşlara Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme imkan sağlıyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür gezilerine bu yıl 8 bin kişi katılıyor. İlk etapta 2500 kişi Çanakkale, İstanbul ve Safranbolu’yu gezdi. Geziler Kasım ayına kadar da devam edecek.

22 Haziran 2018 Cuma 12:56
Sincan Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Sincanlıların yoğun ilgi gösterdiği kültür gezileri devam ediyor. Gruplar halinde yapılan gezilere her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Sincan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen gezilerde tarihi ve kültürel değerler yerinde tanıtılıyor. Özellikle gençlerin katılımına önem veren Sincan Belediyesi, genç nesillerin tarih ve kültür miraslarımızı tanımasını ve sahip çıkmasını amaçlıyor.

İLK ETAPTA 2500 KİŞİ

20 binin üzerinde başvurunun olduğu Kültür gezilerine bu yıl toplam 8 bin kişi katılıyor. İlk etapta öğrencilerin de yer aldığı 2500 kişi Çanakkale, İstanbul ve Safranbolu’yu gezerek, tarihi ve kültürel değerleri yerinde görme fırsatı buldu.

KÜLTÜR GEZİLERİ SİNCANLILARIN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Sincan Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezilerinden vatandaşlar oldukça memnun… Geziye katılanlar tarihi ve kültürel mirasları görmelerinin yanı sıra ikram ve rehber hizmeti ile de keyifli anlar yaşadı. Gezilerden büyük bir beğeni ile dönen Sincanlılar, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür ediyor.

İstanbul Gezisine katılan Nazım adlı vatandaş, “Tarihi ve kültürel değerlerimizi daha yakından tanıma fırsatı verdiği için Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan’a teşekkür ederim. Görevli arkadaşlar çok ilgiliydi. Tekne turuna katılıp hem İstanbul’u denizden gördük hem de muhteşem manzara eşliğinde yemeğimizi yedik. Her şey için teşekkürler.” sözleriyle duygularını ifade etti. Safranbolu gezisine katılan Emine Y. ise gezinin kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu ve bunun için Sincan Belediyesi’ne teşekkür ettiğini aktardı.

Anahtar Kelimeler:
Sincan Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.