Sincan Belediyesinden Çanakkale Zaferi programı

Sincan Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103 yılı için özel bir program düzenleyecek.

16 Mart 2018 Cuma 22:47
Sincan Belediyesinden Çanakkale Zaferi programı

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Esat Kabaklı ve TV programcısı Bahri Özüpek’in Sincanlılarla buluşacağı programda şehitler dualarla anılacak. 18 Mart Pazar günü saat 19.30’da Sincan Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak olan programa ilişkin konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ’’Vatanını ve hürriyetini canı pahasına korumaya kararlı bir millet karşısında durabilecek hiçbir kuvvet yoktur. Birçok hain teşebbüs karşısında aynı vakur duruşu sergileyen ecdadın torunlarıyız. İşte Çanakkale bu duruşun temsilidir. Biz iliklerimize kadar hissettiğimiz bu duygudan hareketle vatanı için göğsünü siper eden şehitlerimizi anma gecesi düzenliyoruz. Şehadet şerbeti için yüzlerce kahramanı anacağımız bu programa bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum’’ diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Sincan Belediyesi ile Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Çanakkale Zaferi’nin eşsiz destanını gençlere öğretmek amacıyla yapılan bilgi yarışmasının finalistleri de ödülleriyle buluşacak. Okullar arası resim ve kompozisyon yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini programda alacak. Programda yaşanılan zorlukları anlamak için davetlilere Çanakkale’de savaşan askerlerin yediği şekersiz üzüm hoşafı, buğday çorbası ve ekmek ikram edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.