Tatilde alternatif yüzme havuzu

Sıcak ve bunaltıcı havalardan uzaklaşarak, serinlemek, günün yorgunluğunu ve stresini atarak hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu’nda sezon için gerekli bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı.

23 Haziran 2018 Cumartesi 09:49
Tatilde alternatif yüzme havuzu

Başkent’in en hijyenik havuzlarından biri olan yüzme havuzu okullarında kapanmasıyla tatile gidemeyen vatandaşların adresi oldu. Üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için havuzun suyu tamamen boşaltıldıktan sonra dezenfeksiyonlu su ile genel temizliği ve bakımları yapılan tesiste vatandaşlar, yüzme hocaları eşliğinde gönül rahatlığı içinde yüzmenin keyfini yaşıyor.

 

Sağlık, hijyen ve güvenlik

Çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen gün ilginin daha da arttığı havuz hem yazın hem de kışın Ankaralıların en çok tercih edeceği sosyal alan olarak dikkat çekiyor.

Yüzme havuzlarında önceliğin hijyen olduğunu vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, binlerce kişinin yararlandığı havuzda ilk kriterin sağlık, hijyen ve güvenlik olduğunu söyledi. Havuzun kış konseptinden çıkarılıp yaz sezona uygun hale getirildiğini belirten Akgül, ”Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı havuzda sağlığa büyük özen gösteriyor, bu konunun hassasiyetle üzerinde duruyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mamak Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.