Tatlar Köyü'nden Afrin'e Destek!

Afrin’deki askerlerimize bir destek de Tatlar Köyü Yardımlaşma Derneği’nden geldi. Dernek Başkanı Lütfi Tunca “ Bizim topraklarımızdan tek bir kum tanesi dahi alamazlar gelip alsınlar da görelim” dedi

13 Mart 2018 Salı 16:28
Tatlar Köyü'nden Afrin'e Destek!

Ankara’ya bağlı Tatlar Köyü’nde Afrin’deki Mehmetçik için  yardım malzemeleri toplandı. Tatlar Köyü Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği törene , Altndağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve dernek başkanı Lütfi Tunca katıldı.

Törende konuşan Tunca, “Burada Afrin’de bulunan askerlerimize destek için bulunmaktayız. Bunlar Birleşmiş Milletler değil, Birleşmiş İlletler. Bizim topraklarımızdan tek bir kum tanesi dahi alamazlar hadi alsınlar da görelim” dedi.

Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da “ bir ölürüz bin diriliriz. Ne mutlu ki bir yiğit çıktıve dünya 5’ten büyük dedi ve o insanlara karşı geldi. Zeytindalı Harekatının ardından yurdumuzda terör ve uyuşturucu gibi bir çok pislik sona erecek” diye konuştu.

Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu da “ Hiçbir güç bize zarar veremez” dedi.

Programın ardından Köy sakinlerinden askere gidecek iki gence Kuran-ı Kerim Türk Bayrakları hediye edildi. Program Afrin’deki askerlerimize dualar okunması ve aşure dağıtımıyla son buldu.

Son Güncelleme: 14.03.2018 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.