Tiryaki’den Engelli Seda’ya Doğum Günü Sürprizi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Battalgazi Mahallesi’nde yaşayan Seyfi Özer’in ailesinin evine misafir oldu. Annesi Ayşa Özer, babası Mehmet Özer ve engelli kardeşi Seda ile birlikte yaşayan Seyfi Özer hanımefendi, Başkan Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’yi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

20 Haziran 2018 Çarşamba 16:18
Tiryaki’den Engelli Seda’ya Doğum Günü Sürprizi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Battalgazi Mahallesi’nde yaşayan Seyfi Özer’in ailesinin evine misafir oldu. Annesi  Ayşa Özer,  babası Mehmet Özer ve engelli kardeşi Seda ile birlikte yaşayan Seyfi Özer hanımefendi, Başkan Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’yi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Daha önce Önder Mahallesi’nde oturduklarını söyleyen Seyfi Özer,  uzun zamandır Önder kadın eğitim kültür merkezine devam ettiğini, burada pek çok kursa katıldığını ve kurslarda aldığı eğitimlerle yaptığı el ürünlerini,Hamamönü’ndeki El Ürünleri Pazarı’nda satarak oğlunu okuttuğunu anlattı.

SEDA’NIN DOĞUM GÜNÜ PASTASINI BİRLİKTE ÜFLEDİLER

Felç geçiren baba Mehmet Özer’e geçmiş olsun dileklerini ileten Tiryaki, kas hastası olan 32 yaşındaki engelli Seda’nın doğum gününü de kutladı. Sürpriz doğum günü pastası ile çok mutlu olan Seda’nın hediyelerini de Başkan Tiryaki tek tek açtı.

Aile üyeleri ile  uzun uzun sohbet eden Başkan Tiryaki, “Ülkemizde 9 milyona yakın engelli insanımız var. Onlar, sesleri duyulmayan ve bir köşede sessizce kaderini yaşayan yurttaşlarımız iken AK Parti iktidarları ile birlikte engelliler açısından yeni bir dönem başladı.  AK Parti'nin engellilerle ilgili yaptığı çalışmalar çok değerli. Seda kardeşimizin de kas hastası olduğunu öğrendik. Bugün de doğum günüymüş. Yeni yaşını tebrik ediyorum ve Rabbim’den şifa diliyorum. Ailesine Allah güç kuvvet versin.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.