Yeni Mamak Kamptan Mutlu Döndü!

Yeni Mamak Basketbol Takımı, 2017-2018 sezon hazırlıklarına başladığı Çanakkale kampından döndü. Yenilenen kadrosu ile sezona iddialı giriş yapmayı hedefleyen Yeşil-Beyazlı ekip, 6-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampta kuvvet, kondisyon, teknik-taktik idman ve hazırlık maçlarını tamamlayarak başkente dönüş yaptı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:40
Yeni Mamak Kamptan Mutlu Döndü!

Yeni Mamak Basketbol Takımı, 2017-2018 sezon hazırlıklarına başladığı Çanakkale kampından döndü. Yenilenen kadrosu ile sezona iddialı giriş yapmayı hedefleyen Yeşil-Beyazlı ekip, 6-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampta kuvvet, kondisyon, teknik-taktik idman ve hazırlık maçlarını tamamlayarak başkente dönüş yaptı. Çanakkale’deki kampın ardından 14-16 Eylül tarihleri arasında Bursa’da Final Okulları 9. Basketbol Turnuvası’na katılan Yeni Mamak Basketbol Takımı burada 4.’lük elde etti.17 Eylül’ de ise İnegöl Belediyesi ile gerçekleştirdiği hazırlık maçını kazanan Yeşil-Beyazlı ekip kampı tamamladı.

İlk Maç Mamak’ta

Yeni Mamak Basketbol Takımı’nın kampı başaralı bir şekilde tamamlamasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “ Sporcularımız sezona çok iyi şekilde hazırlandı. Bizlere çok güzel maçlar izletecekleri bir sezon bizi bekliyor. Bütün vatandaşlarımızı bu maçlara davet ediyorum” dedi. Yeni Mamak Basketbol Takımı Türkiye Basketbol 2. Lig’in ilk maçını 4 Kasım’da kendi evinde Mersin Büyük Şehir Belediyesi ile oynayacak

Anahtar Kelimeler:
AnkaraYENİ MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.