Konyalı sanayiciler, ASELSAN'a daha fazla tedarik arayışında

KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı. Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, 80'in üzerinde firma temsilcisinin ASELSAN yöneticileri ile görüştüğü,...

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:39
Konyalı sanayiciler, ASELSAN'a daha fazla tedarik arayışında

KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı.

Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, 80'in üzerinde firma temsilcisinin ASELSAN yöneticileri ile görüştüğü, görüşmelerde Konya'da üretim yapan firmalara ASELSAN'ın tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi verildiği aktarıldı.

Açıklamada, Konya Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya katılan ASELSAN Merkezi Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç'ın, Konya'daki firmalara ASELSAN'ın tedarik süreçleri hakkında detaylı bilgi verdiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Kılıç'ın, ASELSAN'ın her 10 siparişten 9'unu KOBİ niteliğindeki firmalara verdiğine dikkat çekerek, bunların arasında Konyalı firmalarında bulunduğunu, önümüzdeki dönemde Konya'da ASELSAN'la çalışma yapan firmaların sayısında artış beklediklerini de ifade ettiği aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaAselsanSavunmasanayi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.