ABD'de bir lisede daha silahlı saldırı!

10 kişinin ölümü, 10 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan Teksas'ta Santa Fe Lisesi saldırısının ardından 24 saat bile geçmeden, Georgia eyaletinde başka bir lisede silahlı saldırı meydana geldi

19 Mayıs 2018 Cumartesi 12:23
ABD'de bir lisede daha silahlı saldırı!

Okullarda düzenlenen silahlı saldırılarla sık sık dünya kamuoyunun gündemine gelen ABD'de, 10 kişinin ölümü, 10 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan Teksas'ta Santa Fe Lisesi saldırısının ardından 24 saat bile geçmeden Georgia eyaletinde başka bir lisede silahlı saldırı meydana geldi.

1 ÖLÜ 1 YARALI

Eyalete bağlı Clayton bölgesindeki Perry Öğrenme Merkezi adlı okulda meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Dün akşam bu okulda düzenlenen mezuniyet töreninin ardından öğrenciler ve veliler araçlarına doğru yürürken iki grup arasında tartışma çıktı. Okulun ortaklaşa kullandığı Mt. Zion Lisesi otoparkında silahlı saldırı gerçekleşti

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ DEĞİL

Olayın ardından polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ölen ve yaralanan kişinin kimliği ile saldırganın akıbeti konusunda açıklama yapılmadı.

Atlanta şehrinin 32 km güneyindeki Perry Öğrenme Merkezi, öğrencilerini geleneksel liselere bir alternatif olarak kariyer yapmak üzere eğitiyordu.

Sık sık okul saldırılarının gerçekleştiği ABD'de, son katliam dün Teksas Houston'da gerçekleşti. Bir liseye giren 17 yaşındaki saldırgan ateş açıp 10 kişiyi öldürdü.

ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve gelmesinden bu yana ülkedeki silah yasası yoğun şekilde tartışılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.