Sri Lanka'da 8. patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı

Sri Lanka'nın başkenti Colombo, Negombo ve Batticaloa kentlerindeki 3 otel ve 3 kiliseye yerel saatle 08:45'te eş zamanlı bombalı saldırı düzenlendi. Sabahki saldırıların ardından ülkede 2 saldırı daha meydana geldi. Saldırılar sebebiyle 185 kişi yaşamını yitirdi, 500'den fazla kişi yaralandı. Ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Terör saldırılarında iki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği bildirildi.

21 Nisan 2019 Pazar 14:05
Sri Lanka'da 8. patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı

Sri Lanka'nın başkenti Colombo, Negombo ve Batticaloa kentlerindeki otel ve kiliselere yerel saatle 08:45'te bombalı saldırı düzenlendi. Saldırılar sebebiyle 185 kişi yaşamını yitirdi, 500'den fazla kişi yaralandı. Ölenlerin arasında Sri Lanka vatandaşlarının yanı sıra ABD, Hollanda ve Birleşik Krallık vatandaşı olduğu belirtilen 35 kişinin de olduğu aktarıldı.Saldırılarla bağlantılı olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.