Türkiye Filistinli yaralılar için devreye girdi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Gazze tarafında, Filistinlilerin olduğu yerde yeterli ilaç ve malzeme olmadığından yaralılar çok büyük bir risk altında. Türkiye olarak daha ilk andan itibaren her türlü hazırlığımızı yaptık. O bölgedeki yaralılara ulaşmak için her türlü tedbirimizi aldık. Görüşmeler olumlu sonuçlanır sonuçlanmaz Türkiye olarak yaralıları getirmek için hazırlığımızı yaptık" dedi.

15 Mayıs 2018 Salı 15:59
Türkiye Filistinli yaralılar için devreye girdi

ağlık Bakanı Ahmet Demircan, Kudüs’te soykırım yapıldığını söyleyerek, "Burada büyük bir soykırım işleniyor, katliam yaşanıyor. O şartlar içinde bizim oraya girme şansımız yok. Biz her türlü zamanda ve zeminde insanlara hizmet etmek için hazırız" dedi.

Demircan AK Parti Grup Toplantı öncesinde gazetecilerin Kudüs ile ilgili sorularını cevapladı. Demircan, yaralıların Türkiye’ye getirilmesi için girişimde bulunduklarını aktararak, "Şu an için başlamış süreç yok. Başından itibaren oradan gelecek talebi karşılamak için çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı.

’Gönderilen sağlık ekipleri var mı’ sorusu üzerine Demircan, "Yok. Şartların ne olduğunu görüyorsunuz. Burada büyük bir soykırım işleniyor, katliam yaşanıyor. O şartlar içinde bizim oraya girme şansımız yok. Biz her türlü zamanda ve zeminde insanlara hizmet etmek için hazırız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.