Arçelik’ten ÖTV bizden kampanyası

- Arçelik, tüm televizyon modellerinde geçerli olacak şekilde ÖTV bizden kampanyası sunuyor - Kasım sonuna kadar geçerli olacak kampanyada Koçfinans ve ING Bank ile peşin fiyatına 10 taksit imkânı bulunuyor

16 Kasım 2018 Cuma 12:37
Arçelik’ten ÖTV bizden kampanyası

İSTANBUL (AA) - Arçelik, tüm televizyon modellerinde geçerli olacak şekilde ÖTV bizden kampanyası başlattı.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, mükemmel bir televizyon keyfi yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Teknoloji ve tasarımlarıyla dünya trendlerini tüketicisiyle buluşturan Arçelik, tüm televizyon modellerinde geçerli olacak şekilde ÖTV bizden kampanyası başlattı.

Koçfinans ve ING Bank ile peşin fiyatına 10 taksit imkânı da sunan kampanya, kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Kampanyayla Arçelik, A43L 8860 5S, A49L 8860 5S, A55L 8860 5S, A65L 8860 5S TV gibi son teknolojiyle donatılmış ve Netflix uygulamalı televizyon modelleriyle, kusursuz netlik ve gerçeği en yakın renkleriyle eşsiz bir televizyon deneyimi yaşatıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.