Crytek İstanbul, Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde

- Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen kongrede yer aldı

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:06
Crytek İstanbul, Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde

İSTANBUL (AA) - Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde yer aldı.

Crytek'ten yapılan açıklamaya göre, BTK'nın Güvenli İnternet Tır'ında kurulan Crytek standına ek olarak, Crytek'i temsilen Oğuz Orkun Doma, kongrede, "Gençlik Gelişim Ortamları Olarak Video Oyunu Mekanları" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Gençleri güvenli internet konusunda bilgilendirmek üzere Türkiye'yi turlayan BTK Güvenli İnternet Tır'ında Crytek İstanbul standına gelen etkinlik katılımcıları, burada firmanın geliştirdiği "The Climb ve Robinson: The Journey" adlı oyunları oynayarak sanal gerçeklik teknolojisi ile tanıştılar. Sanal gerçeklik teknolojisi, çocuklar ve gençler kadar kongreye katılan yetişkinlerin de ilgisini çekti.

Crytek ekibi, dijital oyunlar ve internet güvenliği ile ilgili her konu ve etkinlikte BTK ile çalışmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Crytek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.