Divan otellerden Bayram kampanyası

-Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:23
Divan otellerden Bayram kampanyası

İSTANBUL (AA) - Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da konaklayan müşterilerine özel fiyatlar sunuyor.

Divan'dan yapılan açıklamaya göre, Divan Erbil, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Erbil, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor.

Bayramı sevdikleriyle keyifli bir tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.

Divan Suites İstanbul G-Plus, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Suites Istanbul G-Plus, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor. Bayramı tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.