Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun...

22 Temmuz 2018 Pazar 09:24
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 8-10. kilometrelerinde Kazak 1 ve 2 tünellerinin giriş alınlarında ve kemerlerindeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım saat 17.00''ye kadar tünel içerisinden tek şeritten ve kontrollü gerçekleştirilecek.

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları 6-8. kilometrelerindeki köprü üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla bu kesimde İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer yönden iki yönlü izin veriliyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 23-27. kilometrelerinde (Torul geçişi) yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan, iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Eskişehir-Ankara il sınırı-Polatlı yolunun 3-9 kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Sivrihisar-Polatlı yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
KarayoluBülten
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.