Katmerciler'den uluslararası stratejik iş birliği anlaşması

İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç üstü Ekipman ve Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile İngiliz Mira firması, Savronik ve Delta Ltd arasında insansız kara araçları (UKAP) alanında stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.Katmerciler'in...

14 Mayıs 2018 Pazartesi 18:47
Katmerciler'den uluslararası stratejik iş birliği anlaşması

İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç üstü Ekipman ve Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile İngiliz Mira firması, Savronik ve Delta Ltd arasında insansız kara araçları (UKAP) alanında stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.

Katmerciler'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında "Şirketimiz ile İngiliz Mira firması, Savronik ve Delta Ltd arasında insansız kara araçları (UKAP) alanında uluslararası stratejik iş birliğini öngören bir anlaşma bugün Londra da 'Türk-İngiliz Tatlıdil' forumunda imzalanmıştır." denildi.

Anahtar Kelimeler:
KAPAnlaşmaKatmerciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.