KTO Başkanı Gülsoy, mazbatasını aldı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Gülsoy, mazbatasını aldı.Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen törene Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri aldı. Mazbatasını Kocasinan...

17 Nisan 2018 Salı 17:24
KTO Başkanı Gülsoy, mazbatasını aldı

 Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Gülsoy, mazbatasını aldı.

Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen törene Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri aldı.

Mazbatasını Kocasinan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu'ndan alan Gülsoy, uzun süreli çalışmanın neticesini aldıklarını, seçim sürecinde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi alakaya teşekkür ettiğini söyledi.

Güzel, nezih bir ortamda seçimleri gerçekleştirdiklerini belirten Gülsoy, şunları kaydetti:

"Seçim öncesi tüm meclis üyelerini alacağız demiştik ama bir fire verdik; olsun o da bizim arkadaşımız. Şu an itibariyle 95 meclis üyemiz oluştu. Biz hepsini kucaklayacağız. 'Ayıran ve kayıran olmayacağız.' dedik hep birleştirici olacağımızı, birleşince güçlü olacağımızı vurguladık. Esas görev bundan sonra başlıyor. Herkes şunu iyi bilsin emanetleri ehil ellerdedir. Zamanı geldiğinde de aldığımızdan çok daha iyi bir şekilde önümüzden gelecek genç nesillere emanet edeceğimizi de iyi bilsinler."

Son Güncelleme: 17.04.2018 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.